Eric Calkhoven

Eric-foto-circel

Waarde toevoegen aan de bedrijfsvoering. Dat is het doel van in-business accountant Eric Calkhoven (AA). Met doortastendheid en humor vervult deze vakman uit Emmen al ruim 18 jaar met veel plezier uiteenlopende (interim)opdrachten voor ondernemingen in de regio.

(Bekijk het LinkedIn profiel van Eric of neem contact op.)

Opleiding en ervaring
Na zijn opleiding heeft Calkhoven ruim twintig jaar in de openbare accountantspraktijk gewerkt. Voor deze periode heeft hij zijn opleiding tot accountant-administratieconsulent (AA) voltooid. Bij het MKB heeft Calkhoven naast accountancy ook veel ervaring opgedaan op het gebied van advisering van de directeur-grootaandeelhouder op financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal terrein. In december 2014 startte hij zijn onderneming. Vanuit zijn ervaring als ondernemer begrijpt Calkhoven goed wat de ondernemer bezighoudt en verwacht van een adviseur.

Persoonlijke eigenschappen
Nauwkeurig, analytisch, besluitvaardig, energiek en sportief.

Nevenfunctie
Vanuit betrokkenheid bij ondernemers is Calkhoven bestuurslid (penningmeester) tot 2018 bij Commerciële Club Emmen geweest. Vanaf 2015 is hij bestuurslid bij VNO-NCW Drenthe (onderdeel van VNO-NCW MKB Noord).